Pentru a face lucrurile cât  mai simple pentru tine, căci știm câte probleme ridică faptul că va trebui pentru o perioadă de timp să dai totul peste cap în casa sau sediul tău, ne ocupăm noi de toate aspectele, de la procurarea materialelor, debarasarea deșeurilor, amenajarea completă și curățarea zonei de lucru, astfel ca tu doar să vii și să te bucuri de noua fața a locației tale.

Amenajare

Iti stăm la dispoziție cu o intragă gamă de servicii: proiectare si design, lucrări de amenajări, instalații sanitare, electrice și termice

Termene execuție

Termenele de execuție ale lucrărilor se vor stabili clar de la inceput, prin contract, astfel incât să știi exact cum iți planifici timpul.

Garanție

Toate lucrările executate de către firma noastră beneficiaza de garanție, in funcție de tipul de lucrări, intre 6 luni si 2 ani.

Tarifare

Lucrările sunt tarifate unitar, in baza unui deviz de execuție, astfel incât să știi de la inceput costul lucrarilor. Pentru o lista orientativă de prețuri, te rugăm sa vizitezi pagina Prețuri.

Materiale

Transportul gratuit al materialelor și consultanță în alegerea lor.

Curațenie

Noi ne ocupăm de debarasarea deșeurilor rezultate. De asemenea, la sfârșitul lucrărilor se curăță spațiile de lucru, astfel incât tu doar să vii și să te bucuri de noul spațiu.

Tipuri de lucrări executate:

R

Amenajări interioare

R

Amenajări exterioare

R

Tâmplărie

Aluminiu, PVC, Panouri sticlă
R

Instalații termice

R

Instalații electrice

R

Instalații sanitare

Formular contact:

Acord_GDPR

8 + 15 =

Sună acum